Een wijnrek op maat - Steel Statements

OVER STEEL STATEMENTS

Geboren uit noodzaak, gemaakt uit passie.

DIT ZIJN WIJ

Door de coronacrisis kwam het freelance koken even stil te staan en besloten we met wat geknutsel onze passie voor wijnen verder uit te bouwen. Want hoe kan het dat er zo weinig stijlvolle opties zijn om je wijncollectie te (laten) zien? Zo werd Steel Statements geboren. Robuuste, handgemaakte stalen wijnrekken die écht iets doen in je huis of horecazaak. Wij zorgen ervoor dat een wijnrek op maat wordt gemaakt. En om het plaatje compleet te maken bestel je bij je stalen wijnrek ook direct een paar prachtige en opvallende flessen.

STEEL DE SHOW

Onze unieke stalen wijnrekken stelen de show in elk persoonlijk en professioneel interieur. Hang hem in je woonkamer, keuken, kantoor of horecazaak en geniet van het uitzicht.

WELK REK PAST BIJ MIJ?

Wij bieden standaard modellen stalen wijnrekken aan, zoals de Jaxx en de Vince. Twijfel je over wat goed bij jouw interieur past? Wij kunnen je hierover adviseren.

MAATWERK

Steel Statements maakt ook een stalen wijnrek op maat specifiek afgestemd op jouw wensen. Neem contact op om jouw aanvraag te bespreken.

ONZE PARTNERS

VOLG JE ONS AL OP INSTAGRAM?