Stalen deuren: waarom je deze echt in huis moet hebben - Steel Statements

Stalen deuren: waarom je deze echt in huis moet hebben

Stalen Deuren Waarom Je Deze Echt In Huis Moet Hebben

DAAROM ZIJN STALEN DEUREN ONMISBAAR IN HUIS

Overweeg jij voor stalen deuren in huis te kiezen? De zwarte stalen deur is dé interieurtrend van nu, maar wat maakt deze deuren eigenlijk zo bijzonder? De stalen deur geeft elk interieur een moderne en chique uitstraling en heeft nog veel meer voordelen te bieden. Het is een deur waar standaard deuren niet tegenop kunnen. Ben jij benieuwd wat een stalen deur jouw interieur te bieden heeft? Steel Statements vertelt je in dit artikel welke voordelen stalen deuren zoal hebben en wat wij voor jou kunnen betekenen als je op zoek bent naar een unieke stalen deur voor in jouw woning of pand. Lees snel verder en ontdek meer!

Een groot voordeel van stalen deuren, is dat ze niet alleen over een prachtig design beschikken, maar ook nog eens zeer veelzijdig zijn. Deze veelzijdigheid maakt de stalen deur erg geliefd. Je kunt een stalen deur als een ensuite deur tussen de woonkamer en keuken plaatsen of deze gebruiken als toegangsdeur tot de badkamer of slaapkamer. De mogelijkheden van deze geweldige deuren zijn eindeloos. Weet jij al waar in huis of in jouw pand je het liefst een stalen deur zou willen plaatsen?

Met een stalen deur geef je ieder interieur een echte upgrade. Het robuuste en stoer ogende materiaal gecombineerd met een slank en elegant design zorgt ervoor dat je een echte eyecatcher in de ruimte hebt. Dit soort deuren passen zoals we al vertelden niet alleen bij elke interieurstijl, maar kunnen ook zorgen voor een mooi en stijlvol contrast in de ruimte. Zo’n mooie eyecatcher wil iedereen wel!

Zou jij graag een stalen deur in je interieur willen hebben, maar denk je dat deze lastig te plaatsen is en zie je hier daardoor tegenop? Dat is helemaal niet nodig, want stalen deuren zijn eenvoudig in de deuropening te plaatsen. De scharnieren zitten hierbij niet in de deurpost, maar in de bovenkant van de deuropening en in de vloer. Hierdoor kunnen je deuren naar beide kanten open.

Er zijn veel verschillen tussen een standaard deur en de stalen binnendeur. Een belangrijk verschil is dat de stalen deur veel luxer is en je ruimte dan ook een luxueuze uitstraling geeft. Dit vanwege de combinatie met glas. De meeste mensen kiezen voor een enkele deur. Wanneer je een grote woning met ruimte voor dubbele deuren hebt, is het ook zeker mogelijk om een mooie stalen deur op maat te laten maken. Zo kun je de ruimte optimaal benutten en toch een stalen deur plaatsen.

Voor stalen deuren voor in jouw interieur ben je bij Steel Statements op de juiste plek. Wij denken graag met je mee omtrent maatwerk oplossingen voor jouw interieur. Iedere woning en elk pand is weer anders, wat betekent dat er telkens weer andere passende stalen nodig zijn. Wij helpen je dan ook graag met het maken van een mooie stalen deur op maat voor jouw woning of pand. Een deur die geheel past bij jouw interieurstijl en waar je nog jarenlang plezier van hebt. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze stalen deuren. Het team van Steel Statements staat je graag te woord!

Hopelijk hebben we jou kunnen overtuigen een Steel taatsdeur in huis te halen! Inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.