Taatsdeuren, de eyecatcher voor elk interieur! - Steel Statements

Taatsdeuren: voor elke interieurstijl de perfecte eyecatcher!

Taatsdeuren Voor Elke Interieurstijl De Perfecte Eyecatcher

WAAROM TAATSDEUREN VOOR IEDER INTERIEUR GESCHIKT ZIJN

Taatsdeuren, je hebt ze vast al eens in woonmagazines of op internet voorbij zien komen. Deze deuren zijn op dit moment helemaal in. En dat is niet zonder reden, want deze deuren passen bij verschillende soorten woonstijlen. Een taatsdeur is ook wel een strakke zwarte stalen binnendeur. Deze binnendeur draait om zijn verticale as heen en is ook wel taats draaiend. De taatsen/draaipunten bevinden zich zowel aan de boven- als onderkant van de deur. Hierdoor kan de deur strak gemonteerd worden zonder kozijn. Taatsdeuren zijn voor elk interieur geschikt. In dit artikel vertellen wij je waarom deze deuren bij iedere interieurstijl passen en wat de voordelen van de taatsdeur zijn. Lees snel verder en ontdek meer taatsdeuren en wat ze jouw interieur te bieden hebben.

Taatsdeuren hebben elk interieur veel te bieden. Niet alleen zijn dit prachtige deuren. Zo hebben deze deuren ook de volgende voordelen voor jouw woning of pand:

Unieke deuren: door een taatsdeur in je interieur te plaatsen, kies je voor een unieke deur die het middelpunt van jouw interieur wordt. Weinig mensen hebben een taatsdeur in huis, wat deze deur extra speciaal maakt.
Meer licht in de ruimte: kies je voor een taatsdeur, dan zal er meer natuurlijk licht de ruimte binnenkomen. Dit is zeker het geval als ook de aangrenzende ruimte over meerdere ramen beschikt.
De ruimte lijkt optisch groter: met een taatsdeur lijkt ook de vloer meer door te lopen en wordt de aangrenzende ruimte meer bij het geheel betrokken. Hierdoor oogt de kamer ruimtelijker.
De deur sluit automatisch: taatsdeuren sluiten automatisch, waardoor je in de winter op stookkosten zal besparen. Ook komen eventuele vingers van kinderen er niet tussen, omdat de deur met vertraging sluit.
De deur heeft een minimalistische uitstraling: er hoeft geen slotkast te worden geplaatst, waardoor de deur strak en minimalistisch oogt.

Wil je graag taatsdeuren op maat laten maken? Steel Statements helpt je graag verder! Onze deuren zijn 100% op maat gemaakt en met de hand vervaardigd. Bovendien zijn ze voorzien van een stevige poedercoating die tegen krassen bestand is. Hierdoor heb je nog langer plezier van jouw taatsdeur en zal deze haar mooie uitstraling behouden. Vraag ons gerust om meer informatie over onze op maat gemaakte taatsdeuren en neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Het team van Steel Statements zit voor jou klaar om al je vragen omtrent onze taatsdeuren te beantwoorden.

Hopelijk hebben we jou kunnen overtuigen een Steel taatsdeur in huis te halen! Inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.