Hoe combineer je staal in huis? - Steel Statements

Hoe combineer je staal in huis?

Waarom Een Wijnrek Op Maat Laten Maken

STAAL IN HUIS COMBINEREN DOE JE ZO

Benieuwd hoe je staal het beste kunt combineren in huis? Met stalen accenten kun je je interieur net even een extra twist geven. Echter komen ze pas echt tot hun recht wanneer je andere meubels op je stalen items afstemt. Zo worden de stalen items net even wat meer een eyecatcher. Staal kun je gelukkig met verschillende soorten meubels en interieurstijlen combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi stalen wijnrek in je moderne interieur? Er zijn echt vele mogelijkheden te bedenken. In dit artikel vertellen wij je op welke manieren je staal het beste kunt combineren in huis. Lees snel verder en ontdek met welke interieuritems staal het beste te combineren is.

GA VOOR EEN STALEN DEUR

Als je echt een statement in huis wilt maken met staal, is een stalen deur zeker aan te raden. Stalen deuren zijn zowel functioneel als stoer tegelijk en passen in diverse interieurstijlen. Je kunt staal bovendien combineren met glas. Hierdoor laat je deur alsnog veel licht door en oogt deze zeer stijlvol. Tegenwoordig worden dan ook steeds meer stalen deuren in huis gezien. Vaak worden deze gecombineerd met betonnen gietvloeren, maar ook met houten vloeren. Je kunt ook kiezen voor een binnenpui om de ruimte af te sluiten of een buitenpui om de ruimte uit te vouwen. Met een binnenpui kun je meer privacy creëren, maar je kunt juist ook zorgen voor meer openheid. Tegenwoordig wordt er veel voor binnenpuien en stalen binnendeuren gekozen in kantoorpanden. Ook in huizen worden deze steeds meer terug gezien vanwege de veelzijdigheid hiervan. Je kunt bijvoorbeeld voor schuifdeuren of taatsdeuren kiezen, maar ook kiezen uit de dikte van het profiel en of je wel of geen glas wenst. Zo kun je je stalen deur geheel laten aansluiten op jouw wensen. Stalen deuren zijn hoe dan ook blijvertjes.

Steel Statements denkt graag met je mee, zodat je ook met op maat gemaakte stalen wijnrekken de show kunt ‘steelen’. Inspiratie opdoen? Volg ons op Instagram of Facebook.