Wijn spijs combinaties waar jij blij van wordt - Steel Statements

Onze 5 gouden wijn spijs combinaties

Onze 5 Gouden Wijn Spijs Combinaties

Terwijl jouw mooie parels liggen te schitteren in jouw stalen wijnrek, is het natuurlijk ook hartstikke leuk om deze wijnen in te zetten bij een mooi diner. Wanneer je verschillende wijnen in huis hebt, zorgt dit voor een leuke variatie in je wijnrek, zodat jouw stalen wijnrek altijd van de lekkerste wijnen is voorzien, maar wel afwisseling biedt. Wij geven je 5 van onze favoriete wijn spijs combinaties, inclusief Steel Statements’ wijnen.

Deze witte wijn is gemaakt van viura, ook wel bekend als macabeo. Een mooie frisse wijn met een relatief hoog zuurgehalte en in de neus veel bloemen, peer, perzik en abrikoos. Wij hebben een guilty pleasure bij deze wijn en dat is een klein gerechtje. Voor dit gerecht maak je de match tussen grote champignons en garnalen. De champignons én garnalen bak je in flink wat olie en knoflook. Dit kun je serveren met een broodje en wat peterselie. De vettigheid van het gerecht gaat geweldig samen met de frisheid van de wijn, doordat je daar contrast in creëert.

De zachte frappato gecombineerd met de kruidige shiraz is een prachtige wijn. Het resultaat is een mooie soepele, sappige wijn met veel kruidigheid. De wijn heeft aroma’s van gerijpt donker fruit, chocolade en de bekende zwarte peper van de shiraz. Deze wijn is heerlijk te pairen met kruidige gerechten. Onze favoriet is een gehaktgerecht. De vele uitgesproken smaken passen goed bij de kruidigheid van een gehakttaart, maar ook bij de heerlijke smaken van een lasagne. Beide favorieten! Terwijl de smakelijke geuren van de lasagne zich door jouw woonkeuken verspreiden en je gezellig zit te tafelen, ligt deze aangename frappato shiraz met smart te wachten in jouw stalen wijnrek.

Lekker de keuken in gaan om de sterren van de hemel te koken en deze verrassende wijn spijs combinaties uit te proberen? Met een stalen wijnrek van Steel Statements heb jij altijd jouw favoriete wijnen overzichtelijk binnen handbereik. Een van deze overheerlijke gerechten gemaakt of een stalen topper in jouw interieur? Tag ons op Instagram!

Verliefd geworden? Je shopt onze stalen wijnrekken hier. Volg ons op Instagram of Facebook.